Rotary Club Mechelen Opsinjoor

Een team van leden en niet-leden van Rotary Club Mechelen Opsinjoor doen mee aan de 1000km Kom Op Tegen Kanker. Meer info later.

Rotary Goes Harmony

Rotary Club Mechelen Opsinjoor is een dynamische en gezellige club van mensen die zich inzetten voor het welzijn van anderen. Als lid van Rotary International, een wereldwijde organisatie van meer dan 1,2 miljoen leden streven wij naar een positieve bijdrage aan onze lokale gemeenschap en de wereld. Een van de projecten waar de club bij betrokken is, zijn de Special Olympics 2023, die in Mechelen zullen plaatsvinden

Onze club werd opgericht in 1994 en telt momenteel 38 leden uit verschillende beroepsgroepen en sectoren. Wij komen elke dinsdagavond samen om elkaar te ontmoeten en te praten over onze activiteiten en projecten.

In regio Mechelen steunen wij verschillende goede doelen zoals Villa Clementina, Sint Vincentius, Home Marjorie en Zevenbergen, ... Daarnaast zijn wij ook betrokken bij internationale projecten, zoals de strijd tegen polio, de bouw van waterputten in Afrika en de ondersteuning van vluchtelingenkinderen.

Om onze projecten te financieren organiseren wij elk jaar culinaire, culturele en sportieve activiteiten Deze evenementen zijn niet alleen bedoeld om geld in te zamelen, maar ook om onze club bekend te maken bij het publiek en om nieuwe leden aan te trekken.

Wij zijn trots op onze club en op wat wij samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent om lid te worden of om ons te steunen. We hopen je snel te ontmoeten!

Onze sociale doelen

Sint Vincentius - De Beemden - The A - Anvasport - Villa Clementina - Zevenbergen - Polio - Ambroos - Sint-Janshof - Home Marjorie - De Maretak - Karibu Loita Hills - De Kleine Maya

Met dank aan onze sponsors

APC Verschaeren - Meguiars PCP - apotheek De Vijfhoek - AsterX - Baeten-Van Es - BD-advocaten - Brems nv - Carrefour Market Mechelen - De Coninck Sanitair - De Tuinen Van Eva - Den Bruinvis - J&V Services - J2B Solutions - Nathan Projects - New Craft - Phase 23 - Rothschild & Co - Rove Architecten - Ticketgang - Van Dievel Transport - VDB Engineering - Venti Construct - Wellens & Co - G-CON - Wild West Treasures - BMW Juma Leuven-Mechelen - 123beheer